Tickets & contact

Er is geen voorverkoop voorzien voor individuele bezoekers. Alleen wie in groep komt (minimum 15 personen) en van het groepstarief wilt genieten moet op voorhand reserveren om van het groepstarief te kunnen genieten. Voor scholen die in klasverband het GRW bezoeken gelden speciale voorwaarden (zie onderaan dit bericht).

Toegangsprijzen:

Volwassenen: €8 p.p.
Kinderen van 6 tot 12 jaar: €4 p.p.
Kinderen tot 6 jaar: gratis
Leerkrachten met een lerarenkaart: gratis
Groepen vanaf 15 volwassen personen mits op voorhand gereserveerd via info@viroviacum.be en voor 25 september 2017: €6 p.p.

Scholen:

“Homines amplivs ocvlis qvam avribvs credvnt” (de mensen geloven hun ogen meer dan hun oren). Seneca

Gezien het educatief karakter van ons evenement gelden er speciale voorwaarden voor scholen die in klasverband komen. Om zoveel mogelijk leerlingen de kans te geven om visueel kennis te maken met de IJzertijd is er ook geen minimum aantal leerlingen vereist om van de kortingen te genieten. Wel is het zo dat er geen cumulatie van prijsvoordeel mogelijk is, leerlingen in klasverband kunnen niet genieten van de tarief “kinderen van 6 tot 12 jaar”.

eenheidsprijs per leerling: €4
leerkrachten met een lerarenkaart: gratis
ouders en/of begeleiders die de klas vergezellen: €4
Gelieve, indien mogelijk te reserveren voor 25 september. Inkombandjes worden dan per post opgestuurd zodat u dan niet hoeft te wachten aan de kassa en onmiddellijk het terrein kunnen betreden. In het andere geval kan 1 iemand de bandjes afhalen aan de snelkassa.

Betalen met jetons:

Bij sommige groepen zullen hapjes gratis aangeboden worden, bij anderen moet er betaald worden. Alles van voedsel en drank dat betaald moet worden, ook in onze taberna Ovis Ridens, gebeurt met jetons die aangekocht worden in het “wisselkantoortje” in onze infostand of op het terrein zelf. Jetons kosten €1 per stuk.